Boka bord / Förbeställ

MALMÖ

Är du trött på traditionella julbord och vill ha en annorlunda upplevelse i en unik miljö för dig tillsammans med familj, vänner eller dina kollegor? Vi kommer tolka julen utifrån våra specialiteter, smörrebröden och ölet. Sen får ni avnjuta allt detta i den speciella miljö som vårt Bryggeri med restaurang erbjuder.

Använd formuläret nedan för att enkelt boka bord (från den 24/11) och förbeställa din mat. Skriv i antal på de rätter du önskar beställa. Skriv även in eventuella allergier.
Du kan även beställa en julsmörrebrödstallrik som Take Away, dock måste den beställas senast en dag innan.

Ordern besvaras sedan med ett mail från oss där vi bekräftar din beställning och önskad avhämtningstid. Din order räknas ej som bekräftad förrän du mottagit vårt mail.

Självklart går det även bra att ringa eller maila in sin beställning till oss. mail: booking.malmo@ahusbryggeri.se eller tel. 0768-98 53 21

BOKA BORD i MALMÖ

Glöm inte att kontrollera din skräppost om du inte fått bekräftelsemail inom rimlig tid.

FÖRBESTÄLL

Vid ankomst bjuds det på välkomstglögg på vår uteservering. I Bryggeriet är brasan tänd och det är dags för att avnjuta en tallrik av våra Julesmörrebröd med skinka, köttbullar och sill och annat mumsigt. Kvällen avslutas med dessertbricka med pibbarkagor, gröd o annat gött.
Två öl från vårt eget Bryggeri på 0,4L alt två glas vin + en valfri av våra egna snapsar på 4cl.

TAKE AWAY

Beställs senast en dag innan