Boka bord / Förbeställ

Är du trött på traditionellt julbord och vill ha en annorlunda upplevelse i en unik miljö för dig tillsammans med familj, vänner eller dina kollegor? Vi kommer att tolka julen utifrån våra specialiteter, smörrebröden och ölet. Sedan får ni avnjuta allt detta i den speciella miljö som vårt Bryggeri med restaurang erbjuder.

Använd formuläret nedan för att enkelt boka bord (från den 19/11) och förbeställa din mat. Skriv i antal på de rätter du önskar beställa. Skriv även in eventuella allergier. 
Du kan även beställa en julsmörrebrödstallrik som Take Away, dock måste den beställas senast en dag innan.

Ordern besvaras sedan med ett mail från oss där vi bekräftar din beställning och önskad avhämtningstid. Din order räknas ej som bekräftad förrän du mottagit vårt mail.

Självklart går det även bra att ringa eller maila in sin beställning till oss. mail: booking@ahusbryggeri.se eller tel. 072-449 37 30

BOKA BORD

Glöm inte att kontrollera din skräppost om du inte fått bekräftelsemail inom rimlig tid.

FÖRBESTÄLL

Vid ankomst bjuds det på välkomstglögg på vår uteservering. I bryggeriet är brasan tänd och det är dags att avnjuta en tallrik av våra smörrebröd med skinka, köttbullar, sill och annat mumsigt. Kvällen avslutas med dessertbricka bestående av pibbarkagor, grön och annat gött.
Två öl (0,4 l) från vårt eget bryggeri alternativt två glas vin. Dessutom en valfri av våra egna snapsar (4cl)

TAKE AWAY

Beställs senast en dag innan