Vi serverar smörrebröd som
är utomordentligt goda
Dessutom har vi traditionella rätter och
självklart något för barnen
Lunch
(fredagar kl. 11:30-14:30)
Klassisk Dansk Fläskestek
125 kr inkl Vatten/lättöl & kaffe
Smörrebröd
Gästernas favorit
Stjerneskud, ”Dubbelt smörrebröd med trippel topping”
Räkor med romsås, Lax med hovmästarsås, Friterad fisk med remoulad.
175 kr
smörrebrödsklassiker
3 smörrebröd: Handpillade räkor, Kallrökt lax och rostbiff
199 kr
Bryggeriets Smör-Ost-Sill
Smör Ost Sill och friterat rågbröd med 2 av våra egna snapsar 2cl
179 kr
Havet
Handpillade räkor, ägg, majonnäs, picklad rödlök
89 kr
Löksill, ägg, potatis, dijonnäs, picklad rödlök
74 kr
Stekt inlagd sill, potatis, ägg, lök, dijonnaise
74 kr
Kallrökt lax, potatis, ägg, hovmästarsås
79 kr
Friterad fisk, remoulad,
picklad rödlök, citron, dill
79 kr
Land
Rostbiff med remouladsås, friterad lök, syltlök
79 kr
Skånsk Fläsksida, Ölbräserad fläsksida med rödkål, dijonnaise, rostad lök m.m
85 kr *
Skånsk pastej, stekt bacon, stekta champinjoner, friterad lök, dijonnaise
79kr
Hönseröra, kyckling, äpple, mangochutney, chili, cornichons, knaperstekt bacon
79 kr
* lokalproducerad från Vistagård
Ost
Chevré på rödbeta, valnötter, honung
84 kr
Brieost, fikonmarmelad, äppelchutney, valnötter, honung
74 kr
St Agur, fikonmarmelad, äppelchutrney, honung, valnötter
79kr
Friterad halloumi med bourbon bbq, picklad rödlök, soltorkade tomater
79 kr
Övriga rätter
Schnitzel Hemmbankad med friterad potatis och grönsaker (lokalproducerad från Vistagård)
195kr / 105kr (barn)
Går att få glutenfri
Fish´n chips; friterad fisk, friterad potatis, remoulad
155 kr / 95 kr (barn)
Går att få glutenfri
Charkbricka; ost & charkuterier, oliver, bröd, dippa
155 kr
Ost från Ohlsons Ost och Charkuterier från Svenska rapsgrisar ur Scans Delisortiment
Det söta
Chokladfondant
65 kr
65 kr
55 kr
Tilltugg
Pommes, serveras med valfri dippa 50 kr
Oliver 30 kr
Ölkorv 40 kr
Mixade nötter 25 kr
”Allt från havet är MSC märkt vilket står för hållbart fiske och allt kött är från Sverige.
Vi strävar också efter att i största möjliga mån använda lokalproducerat”