Hej vänner!   Äntligen är det dags!

Till påsk öppnar vi äntligen upp och har till en början öppet helger. Från den 14/6 har vi öppet varje dag hela sommaren (ej midsommar). Håll utkik på sociala medier för alla olika event som vi kommer att ha under året.

Jessica Kilis, som tidigare drivit Hesslebaren, ska driva restaurangen och har siktet inställt på att skapa en gemytlig "hemma hos" känsla på bryggeriet. Vid sin sida kommer hon att ha sin fd anställde Emma Landin.

Vi kommer att servera bl a smörrebröd & räklådor och hit ska man komma för att umgås, äta och dricka gott.

Hoppas att vi ses och tveka inte att höra av er till oss för olika event.

Emma Ulrik Jessica

Konst på Bryggeriet i Påsk!

Malin Helgesson är illustratör, grafisk designer, AD och kontrollfreak.

Höger hand är helt enkelt ständigt detaljfokuserad och ett kontrollfreak av ohejdad vana. Så Malin fattade istället kolet med vänster hand och satte timern på 5 minuter. Och se där! ”Lefty Nude Art” såg dagens ljus och på blad efter blad framstod underbara och helt okontrollerade kvinnor, med fokus på lust och känsla. Varenda en har ett helt eget uttryck, och de är alla fångade av Malin på mellan 30 sekunder och 5 minuter - med vänster hand.

LEFTY NUDE ART är en hyllning till kvinnokroppen i alla dess former, kreativitet, lust och allt annat som görs utan en tanke på perfektion.

  •